Uslovi isporuke

Rok isporuke

•    Pošto se proizvodi ne nalaze na lageru već se proizvode prema željenoj veličini nakon samog procesa naručivanja, za sam proces proizvodnje potrebno je 10 radnih dana.
•    Isporuka proizvoda traje prosečno: 1 dan za teritoriju Republike Srbije, 3-4 dana za inostranstvo, uz izuzetak Ruske Federacije gde ona traje od 6-10 dana.
•    Plaćanje poručenih proizvoda se vrši isključivo unapred za inostranstvo, dok je za Republiku Srbiju pored ovog metoda moguće i plaćanje pouzećem.


Nakon potvrde, porudžbina ulazi u status obrade. Nakon obrade porudžbine, bićete obavešteni o statusu vaše porudžbine putem email-a.
Period obrade porudžbine je najčešće 2-3 radna dana. Za sve porudžbine poslate petkom i vikendom, prodavac će vas kontaktirati početkom naredne nedelje. 

 

Preuzimanje pošiljke

Odabrana kurirska služba sa kojom sarađujemo (eksterna firma koja vrši dostavu robe za nas), pošiljke donosi na adresu za isporuku u periodu od 08:00-16:00h. Molimo vas da u tom periodu obezbedite da na adresi bude osoba koja može preuzeti pošiljku. Prilikom preuzimanja pošiljke potrebno je da vizuelno pregledate paket da slučajno ne postoje neka vidna oštećenja. Ukoliko primetite da je transportna kutija značajno oštećena i posumnjate da je proizvod možda oštećen, odbijte prijem pošiljke i odmah nas obavestite, pozivom na naš broj telefona ili putem email-a koji je određen za kontakt sa nama. Ukoliko je pošiljka naizgled bez oštećenja slobodno preuzmite pošiljku i potpišite kuriru adresnicu. Kurir svaku pošiljku pokušava da uruči u dva navrata. Uobičajena praksa je da ukoliko vas kurir ne pronađe na adresi, da vas pozove na telefon koji ste ostavili prilikom kreiranja porudžbenice i ugovori novi termin isporuke. Ukoliko vas i tada ne pronađe na adresi, pošiljka će se vratiti nama. Po prijemu pošiljke, kontaktiraćemo vas kako bi ustanovili razlog neuručenja i dogovoriti se o ponovnom slanju. 

 

Cena isporuke

Cena isporuke definisana je i jasno istaknuta na stranici Korpa. 

 

NAPOMENA:

Potvrdom porudžbine, klikom na dugme POTVRDI, saglasni ste sa uslovima isporuke.